Η εταιρεία μας

Sigma Energy

Η Sigma Energy , ασχολείται με την βιομηχανική παραγωγή ηλιακών θερμοσιφώνων , boiler και συλλεκτών από το 1983, χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Η εταιρεία στεγάζεται σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Α΄ Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου , καθώς και στην πόλη του Βόλου.

 

Η εταιρεία μας , είναι οικογενειακή επιχείρηση και ήδη η τρίτη γενιά έχει αρχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της με νέες ιδέες , ανοίγοντας νέους ορίζοντες , απασχολώντας 25 άτομα ( διευθυντικό προσωπικό , μηχανικοί , τεχνικοί , υδραυλικοί ) σχεδόν από τις πρώτες μέρες της λειτουργίας του εργοστασίου.

 

Διαθέτουμε , ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ( Ισπανία , Μαρόκο , Τυνησία , Αίγυπτος , Τσεχία ) και εξαπλωνόμαστε ταχύτατα , μέρα με την μέρα χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη αναπτυξιακή στρατηγική.

 

Έχουμε κερδίσει το σεβασμό των πελατών της, διότι

παρέχουμε

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΑΜΕΣΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

AFTER SALES ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Λόγοι για να προτιμήσετε

τα προϊόντα Sigma

την σωστή λύση στο ενεργειακό πρόβλημα
Δ

ιαθέτουμε στην Ελληνική αγορά ηλιακών θερμοσιφώνων μερίδιο αγοράς: 8% για κάθε οικονομικό έτος, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η

προσαρμοστικότητα μας. Διαθέτοντας ευέλικτη μονάδα παραγωγής , μπορούμε να προσαρμόζουμε τα προϊόντα μας στις απαιτήσεις σας και να επιλύουμε κάθε μεμονωμένο πρόβλημα.

Η

εμπειρία μας αριθμεί ήδη ένα τέταρτο του αιώνα.

Τ

ο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας διευθετεί άμεσα όποιο πρόβλημα προκύψει , είτε σε αντιπρόσωπο, χονδρέμπορο ή τελικό καταναλωτή.

Μ

πορείτε να στηριχτείτε στο ολοκληρωμένο δίκτυο της Sigma είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Η Sigma σε αριθμούς

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1983

60000

Ολοκληρωμένα ηλιακά συστήματα Sigma (ηλιακοί : συλλέκτες και μπόιλερ)

650000

Τ.μ. συλλεκτικής επιφάνειας συλλεκτών Sigma

20000

Συνολική περιεκτικότητα σε τόνους τοποθετημένων μπόιλερ Sigma

60000

m² συλλεκτικής επιφάνειας και 20000 λίτρα σε boiler, ανά έτος

Προδιαγραφές κατασκευής και πιστοποιήσεις

Η παραγωγική διαδικασία της Sigma είναι πιστοποιημένη με ISO 9001: 2008. Οι ηλιακοί συλλέκτες έχουν πιστοποιηθεί , από το 2005 , με την ανώτερη διάκριση στους ηλιακούς συλλέκτες, με το σήμα solar keymark , (ΕΛΟΤ ) και ελέγχονται διαρκώς για την καλύτερη ποιότητα και αποτελεσματικότητά τους. Τα ολοκληρωμένα ηλιακά συστήματα έχουν πιστοποιηθεί και έχουν λάβει την ανώτερη πιστοποίηση ενεργειακής απόδοσης από τον ΕΛΟΤ. Τα ηλιακά συστήματα Sigma, διαθέτουν όλα τα standards της τεχνολογίας διότι κατασκευάζονται σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές ΕΝ 12975-1 και ΕΝ 12975-2.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο